<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Test av BMW M3 Competition M xDrive og Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio Verde på bane
Hvis BMW M3 Competition xDrive er en direktør i dress, slips og skinnsko, er Alfa Romeo Giulia Quadrofoglio Verde (QV) en popstjerne med kjøresko, piqué-skjorte og ring i øret. Direktøren får alltid jobben gjort, mens popstjernen gir deg en uforglemmelig opplevelse. Hva er viktigst?
+ mer
For FA Motor: BMW M3 xDrive og Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Foto: Håkon Sæbø

Begge har 510 hestekrefter, men... – Urettferdig

Alfa Rome Giulia Quadrofoglio Verde møter BMW M3 Competiton xDrive på bane, men selv om de har nærmest identisk ytelse, er det noen viktige forskjeller. 

Publisert 15. aug. 2022 kl. 10.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 71 ord

Glem lydløse elbiler og tunge SUV-er. Skal du ha det moro på bane og samtidig ha plass til tre passasjerer og litt bagasje, er det en av disse som gjelder. Alfa Rome Giulia Quadrofoglio Verde forsvarer seg mot BMW M3 Competiton xDrive på bane på Vålerbanen sør for Elverum. 

Det er liten tvil om at den italienske bilen har noen ulemper sammenlignet med tyskernes mesterverk, men hvor mye har det egentlig å si? 

TEST: Porsche Taycan Cross Turismo 4S vs. BMW i4 M50
Porsche Taycan Cross Turismo 4S er dobbelt så dyr som BMW i4 M50, men er den dobbelt så bra? Finansavisen Motor har testet begge bilene mot hverandre på Rudskogen Motorsenter for å finne svaret.