Bedre nattsyn

Night Drivers er en brille som fjerner noe av den sjenerende blendingen og dermed gir deg bedre syn i mørket.

BLENDER NED: Night Drivers brillene gir ikke bedre syn, men fjerner mye av blendingen slik at du likevel ser bedre. Foto: TT Micro
Gadgets

Enkelte luksusbiler tilbyr infrarødt nattsyn i dashbordet, som faktisk hjelper sjåføren å se levende vesener og andre varme gjenstander bedre i mørket. Det finnes også nattbriller som forsterker lyset slik at du kan se i mørket, men prisen koster gjerne mer enn et luksus-cruise eller et opphold på Bora-Bora.

BLENDET: Uten Night Drivers vil luset fra andre biler blende deg slik at du ser mindre av andre ting. Foto: TT Micro

Dit skal du ikke på en stund uansett, men derfor er det kjekt å vite at du for 349 kroner kan anskaffe deg et par Night Drivers fra Solar Shields og gjøre mørkekjøringen tryggere. Brillene øker kontrastene og filtrerer ut mye av det blå lyset fra moderne billys og reduserer blendingen betraktelig. Dermed ser du bedre ting som er viktigere, som fotgjengere, dyr og andre gjenstander.

TO TYPER: Night Drivers leveres om separate briller eller Clip-on for dem som bruker briller til vanlig. Foto: TT Micro

Brillene leveres også som Clip-on for dem som bruker briller og da er prisen 179 kroner. Betydelig mindre enn nattsynassistnenten i en Audi til 22.950 kroner.

briller
Motor
Gadgets