KjøpLogg inn
Superarkitektens bildrømmer
Guggenheim Museum Bilbao feirer sitt 25-årsjubileum med en gedigent anlagt utstilling i regi av Lord Norman Foster. Temaet er «Motion. Autos, Art, Architecture».
Mercedes-eier: – Stolte ikke på norske verksteder
HARDANGER: Staselige Mercedes-Benz 220 SE toppet ikke akkurat salgsstatistikken i Norge inn på 1960-tallet. Til det var de både for dyre og eksklusive, og verkstedene i Norge var ikke til å stole på. 
60-tallets mest elegante?
Maserati bygde racerbiler i vel 20 år før de lanserte sin første gatebil i 1947. 16 år senere kom Mistral, en av 1960-tallets mest elegante GT-modeller.
Arvet bilsamling til en milliard
Da Oscar Davis døde 95 år gammel i fjor, arvet etterkommerne en bilsamling til drøyt en milliard kroner. De ønsker pengene mer enn bilene.
Vidar bygget sin egen klassiker: Kjennere fra hele Europa fikk hakeslipp
RØMØ, DANMARK: Etter over 20 års arbeid i garasjen var Vidar Haugen klar for å vise sin egenbygde Ford A Speedster. Kjennere fra hele Europa fikk hakeslipp.
Verdens fineste replika?
Aérolithe-prototypen til det som skulle bli Bugatti Atlantic Coupé forsvant, men i Canada bygde et team en tro kopi. Den skal selges for et sted mellom 15 og 30 millioner.
Fangios Mercedes i lukket budrunde
Når Juan Manuel Fangios Mercedes-Benz 300 SL Roadster kommer på markedet for første gang skjer det ved lukket budgivning i regi av RM Sotheby’s.