+ mer
VILL NOK FOR BOND: Nye Aston Martin DBS Superleggera skal ifølge nettsiden Topgear.com være ett av James Bonds fremkomstmidler i den kommende filmen. Foto: Håkon Sæbø

James Bonds nye superbil er avslørt

James Bond er kjent for å ratte mange ekstravagante biler. Nå er det ute hvilken som får stjernerolle i den kommende filmen.

Aston Martin og James Bond hører sammen som Arbeiderpartiet og internkonflikter. På nytt og på nytt dukker det opp sammenkoblinger, og nå er det kjent at det er en Aston Martin DBS Superleggera som skal kjøres, presumptivt i full vigør, i den nye filmen.

SITTER GODT: Etter en lang dag med skyting og løping er det sikkert godt for James Bond å finne seg til rette i en Aston Martin DBS Superleggera. Her kan Bond dra nytte av et infotainmentsystem fra Mercedes-Benz. Foto: Håkon Sæbø

Det er nettstedet Topgear.com som har nyheten, og de skriver også at den kommende Bond-filmen, som heter No Time To Die, også skal inneholde andre godbiter fra Aston Martin. 

For ifølge nettstedet skal både den klassiske DB5 og en midtmotors Valhalla være med.

I hovedrollen spiller Daniel Craig, og Bond-filmen har fått lanseringsdato 13. februar neste år.

FULL FART: Aston Martin DBS Superleggera har hele 725 hestekrefter fra en tolvsylindret bensinmotor. Foto: Håkon Sæbø

DBS tidligere

Det er imidlertid ikke første gang en Bond-bil med DBS-navnet dukker opp i en av filmene. I Bond-filmen fra 2006, Casino Royale, kjørte også den hemmelige agenten en Aston Martin DBS. Dette var Craigs første opptreden som James Bond.

Snart kan du forøvrig lese testen av nye Aston Martin DBS Superleggera her på finansavisen.no/motor

Motor
Nyheter