+ mer
Foto: Eivind Yggeseth

Ny bil-podcast fra Finansavisen Motor

Finansavisens bilidioter inviterer inn til en slags forklaring på hvorfor det er lov å elske bilen, hvorfor det skal lages en bilpodcast, og hvorfor Håkon Sæbø og Marius Mørch Larsen er personene som skal sparke inn åpne bildører.

Hvorfor engasjerer bil så mye? Hvorfor er det så mange sterke følelser rundt elbiler? 

Og skal vi i det hele tatt ha biler i fremtiden? 

Få kan mer om bil enn Finansavisen Motor-journalist Håkon Sæbø og nå skal han - sammen med selverklært bilidiot Marius Mørch Larsen forsøke å komme litt nærmere en fasit, enten ved diskusjon, krangling eller med en bilgal gjest i Finansavisens podcast om bil.

Podcasten finner du i iTunes, på Spotify og alle andre steder du finne gode podcaster!

Mil etter Mil - en podkast om bil er et trygt lyttemedium for bilelskere, også dem som var på gjestelisten til NHOs årsmøte. Tilgjengelig på iTunes, Spotify og alle andre gode plasser du finner podkaster! Foto: Eivind Yggeseth

Temaene handler om nye biler, gamle biler, relevante bilhendelser og hvilke biler som er gode og dårlige kjøp. I den ferskeste dobbelepisoden forsøker duoen å diskutere seg fra de dyreste til de rimeligste kjøpene en bilelsker kan gjøre nå. 

Hør episodene her, eller hør «Mil etter mil» i Spotify eller hos iTunes

Har du ideer, temaer du ønsker at skal diskuteres eller fakta du mener må korrigeres, fyr av en epost til milettermil@finansavisen.no

Produsent for podcasten er Karoline Elgesem.

Motor
Nyheter