<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
Bildetekst: Marius Mørch Larsen og Håkon Sæbø har kjørt flere biler enn de kan huske, og eid verre biler enn alle du kjenner. Nå diskuterer de sin lidenskap for bil i Finansavisen nye podkast: Mil etter Mil - en podkast om bil Foto: Eivind Yggeseth

Ny podkast-episode: Italia + Frankrike = hæ?

Finansavisen Motors Håkon Sæbø og journalist Marius Mørch Larsen diskuterer sammenslåingen av PCA og FCA, som nå blir eier en haug med bilmerker, og noen av de beste historiene og merkeligste bilene i bilbransjen.

Publisert 10. jan. 2020 kl. 15.13
Oppdatert 10. jan. 2020 klokken 18.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
Mil etter Mil - en podkast om bil er et trygt lyttemedium for bilelskere, også dem som var på gjestelisten til NHOs årsmøte. Tilgjengelig på iTunes, Spotify og alle andre gode plasser du finner podkaster! 

Lei av alt elbilpratet? Hvorfor ikke høre om to selskaper som kanskje ikke er så kjent for elbiler helt enda. Tvert imot. For PSA Group og FCA slår seg sammen, med sine 12 bilmerker. 

Begge konsernene bærer med seg elleville historier om stormannsgale bilfolk og noen av de mest eksentriske bilmodellene siden andre verdenskrig. 

Og hvordan skal det gå med de fornuftige tyskerne i Opel, når de nå skal slites mellom franske og italienske foreldre?

Hør episoden her: 

Du finner også podcasten hos iTunes og Spotify.

Produsent for podcasten er Karoline Elgesem.