DET KOMMER: Messen ble avlyst, men bilene kommer. Her er BMW i4 i konseptversjon, Porsche 911 Turbo S, Bentley Bacalar og VW ID.4 Foto: produsentene

Disse kan du glede deg til

Corona-utbruddet satte en bråbrems for årets Geneve-utstilling. I Finansavisen-podcasten Mil etter mil – en podcast om får du likevel en solid dose bil.

HAR TROEN: Finansavisen-journalistene Marius Mørch Larsen og Håkon Sæbø (t.h.) diskuterer bilene det er grunn til å glede seg til. Foto: eivind yggeseth

Bilindustrien bruker milliarder på konseptbiler og bilutstillinger. I år ble Genevé-utstillingen brått og brutalt stoppet, men det hindrer ikke Finansavisen-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil i å gå grundig til verks. 

Bilnyhetene lar seg ikke stoppe av det smittsomme viruset, og lanseringene har gått sin gang, men denne våren ble det virituelt på nett fremfor i store haller i Sveits. I Genevé-episoden av Mil etter mil – en podcast om bil snakker Marius og Håkon om noen av de mest spennende messenyhetene og hvorfor det er mye å glede seg over.