<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
FAKE RICH: Facelift-utgaven av første generasjon Porsche Cayenne ser fremdeles moderne og lekker ut. Kvalifiserer den som en fake rich-bil? Hør podcasten Mil etter mil – en podcast om bil for å få svaret. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Hør podcasten: Hva er en luksuriøs bruktbil?

Mil etter mil – en podcast om bil: Denne gangen handler det om de bilene som ser dyre og raske ut, men som ikke koster så mye å kjøpe.

Publisert 27. mars 2020 kl. 14.14
Oppdatert 27. mars 2020 klokken 14.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord

Det er økonomiske nedgangstider, men du skal fremdeles se passe vellykket ut. I denne ukens episode av den nye Finansavisen-podcasten «Mil etter mil – en podcast om bil», diskuterer Håkon og Marius hvilke biler som stadig vil snu hoder og tiltrekke seg blikk, men som ikke er så dyre å kjøpe. Ofte kjent som «fake rich-biler».

Er det en halvgammel Bentley med en tørst W12-er som gir mest blikk for pengene, eller kan du få folks gunst ved å bruke enda mindre penger? I podcastepisoden diskuteres det både gamle Mercedeser, Porsche Cayenne av eldre dato og Aston Martin med sprek motor. 

<strong>Foto: Magnus Knutsen Bjørke</strong> (1 / 6)
Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Det finnes ingen fasit, men det er mange spennende biler å velge mellom, dersom lommeboken ikke tillater noe nytt og kostbart. 

Finansavisen Motors nye podcastserie er allerede kommet ut med 16 episoder. De kan alle lyttes til på Spotify , iTunes eller Acast.