Mil etter mil – en podcast om bil tar for seg førstegangskjøperne

I ukens utgave av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, er temaet hvilke biler som gjør gode førstegangskjøp.

TRYGGHETEN SELV: VW Golf vil noen trekke frem som et lurt kjøp, men hva annet finnes der ute? Foto: VW
Nyheter

Du skal kjøpe din første bil, eller kanskje anbefale noen å velge riktig. Dyre leasingbiler og ny luksus er ikke innenfor rekkevidde. Hva skal da kjøpes, anbefales og trekkes frem? Gode råd har aldri vært viktigere.

Denne episoden av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, hander om temaet «første bil». På Finansavisen Motors Facebook-side er kriteriene diskutert og en slags konklusjon rundt hva man bør se etter er definert. Men å avvike fra kravene er også lov. 

SMART? Er BMW 3-serie Compact en lur bil å gå for? (1 / 2)

Mange vil trekke frem VW Golf som en god første bil å eie, men hva er alternativene? Og hva sier forsikringsselskapet om mye hestekrefter eller registrering på mor eller far? Svaret får du i den siste episoden av podcasten. Husk at du også finner podcasten på iTunes og Spotify.

mil etter mil – en podcast om bil
podcast
Motor
Nyheter