Ny episode: Hvilke biler er kommende entusiastbiler?

Denne uken er det du som har bestemt. Lytteren vil ha svar på hvilke biler som er fremtidens entusiastbil, og i ukens episode av Mil etter mil – en podcast om bil fås svaret.

NOE FOR KJENNERE: I dag er en Audi A4 Allroad en flott bruksbil, men lite annet. Men med den spennende 3,0-liters V6 dieselmotoren kan det stille seg annerledes. Fremtiden vil vise hva som er hva. Foto: Håkon Sæbø
Nyheter

Porsche 911, sjeldne og motorsterke Mercedeser og BMW-er, kule biler fra 60- 70- og 80-tallet. Mange har klassikerstatus i dag og regnes som kultbiler av entusiastene. Men hva med de bilene som produseres omtrent nå? Hva med bilene som bare er et par år gamle? Hvilke biler er det vi nesten ikke snur oss etter i dag, som om 10 år blir ettertraktede klassikere? 

Finansavisen Motor har sin egen Facebook-side med et raskt økende antall entusiaster. Vi spurte lytterne om hva de helst ville høre, og svaret er tydelig: Fremtidens entusiastbiler og kultbiler. De som vi i dag tenker er ganske vanlig, men som vil få høy status om 10 år eller mer. 

Hvilke biler det er snakk om, finner du ut ved å lytte til denne ukens episode av bilpodcasten Mil etter mil – en podcast om bil. 

KLASSIKER? Subaru BRZ og Toyota GT86 har flere spennende egenskaper. (1 / 3)

Motor
Nyheter