Ny episode: Ikke kjøp sommerbil før du har hørt denne podcasten

Med mørke skyer hengende over utenlandsreisene er det kanskje en idé å skaffe seg en kabriolet i Norge? I denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, pekes du mot gode kjøp.

ÅPEN: En sommer i Norge kan bli en sommer med åpen bil. I denne episoden av Finansavisen Motors bilpodcastn diskuteres det hvilke toppløse biler du bør kikke nærmere på. Her en Volvo C70, Audi A4 og Saab 93 Aero. Foto: Eivind Yggeseth
Nyheter
BILMANN: Episodens gjest er Finansavisen Motors redaksjonssjef, Andreas Scheel. Foto: Håkon Sæbø

Det later til å bli sommer i Norge på de aller fleste nordmenn. Hvorfor ikke få en ekstra dose luft, lukt og frihetsfølelse ved å anskaffe seg en kabriolet til å farte rundt i? Det behøver ikke være ferie og fri for å ta ned taket. Og det ikke være eksepsjonelt varmt heller. Å felle ned taket til og fra jobb, eller å suse rundt på svingete veier en behagelig sommerkveld, kan være høyst behagelig. 

Hvorfor nøye seg med båt på vannet, når du i tillegg kan ha «båt på land»?

Kjøpsanbefalinger

I denne episoden av Finansavisen Motor-podcasten «Mil etter mil – en podcast om bil», er redaksjonsjefen kommet inn som gjest. Få har kjørt like mange kabrioleter som Andreas Scheel, og det kan trygt sies at han er svært begeistret for disse bilene. 

Hør Finansavisen Motors redaksjonssjef dele sine historier og komme med anbefalinger på nye og gamle kabrioleter i forskjellige prisklasser. Hør Mil etter mil – en podcast om bil. 

Du kan lytte til podcasten direkte i saken, og du finner alle episodene blant annet på iTunes og Spotify. Abonner på podcasten, så får du med deg hver eneste nye episode. 

MANGE VALG: I denne episoden får du noen kjøpsanbefalinger, og tanker rundt hvilke kabrioleter du bør ligge unna. <strong>Foto: Audi</strong> (1 / 9)
MANGE VALG: I denne episoden får du noen kjøpsanbefalinger, og tanker rundt hvilke kabrioleter du bør ligge unna. Foto: Audi