+ mer
PERFEKT FOR LEASING? Ladbare hybrider er ofte gunstige å lease, men hvorfor? Hør denne episoden av Mil etter mil – en podcsat om bil og finn det ut. Her en VW Passat GTE og den ladbare Skoda Superb stasjonsvogn. Foto: Håkon Sæbø

Lønner det seg å lease eller eie ny bil?

Bilhold er kompliserte greier, og skal du lease eller eie? Det er det store spørsmålet i denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil.

Publisert 4. juni 2020 kl. 13.07
Oppdatert 15. juli 2020 klokken 14.51
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 238 ord
POPULÆRT: Enkelte biler har slått an som leasingbiler, mens noen er mer attraktive som rene kjøp. Her en Volkswagen Touareg TDI og den ladbare hybriden BMW X5 xDrive45e. Foto: Håkon Sæbø

Når lønner det seg å lease fremfor å eie? Hvorfor er noen biler langt mer lønnsomme å lease enn andre? Er ladbare hybrider best å eie eller lease? Og hva med elbiler?

Privatleasing av biler er det spennende og engasjerende temaet og i denne episoden av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil. 

Hva som faktisk er lurt å gjøre i disse tider, diskuteres grundig i denne podcaten.

For det er ikke alle som bør lease ny bil – og det kan være flere grunner til det. Enkelte bør utvilsomt holde seg langt unna leasing , og lurer du på om du er en av dem, bør du lytte til denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil. 

Husk at du også kan lytte til, og abonnere på, Mil etter mil – en podcast om bil på Spotify  og iTunes også. Det er helt gratis og du får beskjed hver gang det kommer en ny episode av podcasten. 

MOTORISERING: Om bilen du vurderer har dieselmotor eller er en ladbar hybrid, kan ha mye å si for om du bør lease eller kjøpe. Her en Volkswagen Touareg TDI og den ladbare hybriden BMW X5 xDrive45e. Foto: Håkon Sæbø