+ mer
SLITASJE: Mange ønsker seg en brukt SUV, men hva skal du se etter når garantien er gått ut? I denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, tar Marius og Håkon for seg hvordan du går frem. Her en BMW X5, Range Rover Sport og Mercedes-Benz ML.  Foto: Håkon Sæbø

Kjøpe bruktbil? Da bør du se her

Enten du skal kjøpe deg bruktbil selv, eller hjelpe noen andre, er det godt å vite hva man skal se etter. Denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, gir deg rådene.

Du er kanskje typen som kun leaser ny Porsche Cayenne? Vel, det kan likevel være smart å vite en ting eller to om hvordan man kjøper en bruktbil. For det er en jungel av fallgruver når du ser på en brukt bil. Men hva skal du faktisk se etter, og hvilke feil er dyre å rette opp? 

Det kan hende at du slett ikke er personen som leaser en ny luksusbil, men snarere er på jakt etter en kjekk bruktbil til din datter, mann, sønn eller kone. Du trodde kanskje du visste alt om svetting fra topplokk og dødgang i rattet? 

Uansett hvilket nivå du er på, kan det være lurt å lytte til Mil etter mil – en podcast om bils første episode i serien «Bilkjøperskolen».  Det er her du lærer deg å gjøre et godt bruktbilkjøp. 

Husk at du kan lytte til alle episodene av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil på Spotify  og iTunes. 

Motor
Nyheter