<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
NY ELEKTRISK BRUKTBIL? Mange er på jakt etter brukt bil om dagen. Denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, handler om hvordan du gjør en god deal på en bruktbil, og hva du kan spørre om av rabatter. Her en Mercedes-Benz B-Klasse Electric Drive. Foto: Håkon Sæbø

Kjøpe brukt elbil? Da bør du se her

I en jungel av bruktbiler, butikker og forskjellige garantier er det lett å gå seg vill. I denne episoden av Finansavisens bilpodcast skal det handle om bruktbil kjøpt i butikk.

Publisert 5. aug. 2020 kl. 15.23
Oppdatert 16. aug. 2020 klokken 10.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord

I en tidligere episode av Mil etter mil – en podcast om bil, ble det snakket om hva du skal være på vakt for når det handler om de rimeligste bruktbilene. I denne podcastepisoden dreier det seg om det du må se etter når du kjøper av en bruktbilforhandler. 

Pass på – sjekk nøye

Skal du ha en elektrisk bil? Hva bør medfølge når du kjøper en slik for første gang? Hvilket utstyr bør du passe på å få med, og hva betyr det egentlig når en bil er bruktimportert? Det kan være store variasjoner i garantivilkår, og det er lett å gå seg vil. 

Og hvor mye er det egentlig greit å prute på en nyere brukt bil? Hvordan skal du få det som du vil? For å få svaret på hvordan du navigerer deg gjennom en bruktbilforretnings mange biler, og plukke ut en bil til en riktig pris, lytt til denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil.