+ mer
STERK KONKURRANSE: Det er mange tilbydere av biler for tiden, og det kommer stadig til nye. Du kan forvente en solid rabatt ved kjøp av ny bil, men hvor stor skal den egentlig være? Og hva annet kan du be om å få med på kjøpet? Lytt til Mil etter mil – en podcast om bil, og finn det ut. Foto: Håkon Sæbø

Slik får du monsterrabatt ved kjøp av ny bil

Å kjøpe helt ny bil kan være lett, men er du sikker på at du får en god nok rabatt? I denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, får du svaret.

Det er sterk konkurranse om bilkjøpernes gunst, og mange ønsker å gjøre et godt kjøp. Men hvor mye rabatt kan du egentlig be om når du kjøper en ny bil? Hva er «innafor» og hva er urimelig? 

Selgerne har sine triks for å få deg til å kjøpe

Gjør gode kjøp

MANGE VIL HA LADBAR BIL: Enten det er elbil eller ladbar hybrid du er på jakt etter, er det mulig å gjøre gode kjøp. Hør Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil. Her en VW e-Golf og nye Peugeot e-208. Foto: Håkon Sæbø

I denne epiosden av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, handler det om hvordan du får til en ekstra god handel ved kjøp av flunkende ny bil. Selgerne har sine triks for å få deg til å kjøpe, og det er slett ikke alle som er villig til å gi deg den beste rabatten. Men noen er det, og denne episoden gir deg svare på hvordan du skal få den. 

Mange lurer på hva de skal gjøre med bilen de allerede har – det en nybilselger kaller «innbyttebilen». Og hvor lurt er det egentlig å bruke denne i forhandlingen på nybilpris? 

Husk at du gratis kan lytte til alle episodene av Mil etter mil – en podcast om bil på iTunes  og Spotify . Finansavisen Motor er også på Facebook. Bli med på diskusjonen om alt som har med bil å gjøre. 

Motor
Nyheter