KANSKJE SOM ELBIL? I denne episoden av bilpodcasten Mil etter mil – en podcast om bil, diskuteres det om VW kommer med Passat som elektrisk bil. Og hva er sjansen for at den kommer som stasjonsvogn? På bildet ser du en ladbar VW Passat av dagens modell.  Foto: Håkon Sæbø

Elektrisk Passat: Kan bli fantastisk eller fiasko

I denne episoden av Finansavisen-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, handler det om hva som er nytt og spennende. Og ryktene om en potensiell elektrisk norgesvinner.

Nordmenn er gale etter elektriske biler, og det er ikke så rart. De er avgiftsfrie og kjøperne slipper unna momsen i tillegg. Mildt sagt et godt kjøp, vil de fleste si. 

Men skal du kjøpe en elektrisk bil nå, eller vente til det dukker opp noe som er helt perfekt for deg? Er det rekkevidde, plass eller design som er viktigst? 

I denne episoden av Finansavisen-Motor podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, handler det blant annet om hvilke elbilrykter som svirrer rundt, men også om en nybygget luksuselbil som koster godt over 4 millioner kroner. 

I episoden diskuteres det noen nye stasjonsvogner som slett ikke er elektriske, men lager lyd og leven, garantert. Lytt til og abonner på Finansavisen-Motor podcasten Mil etter mil – en podcast om bil. Du finner den på iTunes  og Spotify

Motor
Nyheter