+ mer
KAN IRRITERE: Nye Peugeot e-208 er på mange måter en glimrende elektrisk bil. Men den lager unødig mye lyd for å minne deg på ting, og det er irriterende. Foto: Håkon Sæbø

Dette irriterer mest ved nye biler

Ny teknologi og spenstige løsninger kan være vel og bra, men enkelte ganger kan bilens funksjoner være svært irriterende. Det handler denne episoden av Mil etter mil - en podcast om.

Publisert 9. sep. 2020 kl. 13.26
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 155 ord

Er det lyden som lages når du åpner døren, som er mest irriterende? Eller at bilen ikke registrerer at du har med deg nøkkelen, og insisterer på at du skal plassere den fysisk ett eller annet sted? 

Det er mye som irriterer på moderne biler, og denne episoden av Finansavisen-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, er viet til det som irriterer mest. Og det skal vise seg at det er mange aspekter å trekke frem, som ikke bare bilgale kan si seg enig i. 

For hva skal man med moderne teknologi om det ikke fungerer slik det er reklamert med? 

I denne podcastepisoden får du sympati for din irritasjon over dumme apper, dustete «bonge»-lyder der de slett ikke var nødvendige, og evige feller som hindrer deg i å gjøre det du ønsker: Å kjøre og ikke minst nyte din bil. Det er lov å være irritert.