<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
GODT STYKKE DESIGN: Fiat Panda er et ikon. I år fyller den 40. Foto: Peterolthof/Flick

– Tenk at denne fyller 40 i år

Den firkantede lille bilen er elsket av mange og gjenkjennes av flere. Fiat Panda er 40 år, men hva har egentlig det å si?

Publisert 7. okt. 2020 kl. 16.33
Oppdatert 8. okt. 2020 klokken 15.36
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 152 ord

I denne episoden av Finansavisen-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, handler det om biler som fyller 40 år i år. Blant dem er et stykke tysk industridesign med en teknisk installasjon som gjorde den legendarisk. Men det skal også handle om en snill, liten italiensk bil som stadig brukes av bønder og andre til praktiske formål. I tillegg til å være noe for entusiastene, selvfølgelig. 

Og hvorfor heter egentlig denne kantete lille saken Fiat Panda? 

Svaret på det, og ganske mye annet, får du i denne episoden av Mil etter mil – en podcast med bil. 

  

Husk at du kan delta i diskusjonen på Finansavisen Motors Facebook-gruppe . Du kan lytte til podcasten på iTunes og Spotify hvor du kan abonnere så du får hver episode direkte inn, når det dukker opp en ny episode.

VIDEO: Den gangen Fiat bestakk WWF for å unngå bråk rundt Panda-navnet:

Mil etter mil: Den gangen Fiat bestakk WWF
Håkon forteller Marius om den gangen Fiat bestakk WWF for at det ikke skulle bli dårlig stemning rundt navnet Panda. Redigering og foto: Karoline Elgesem