PENEST? Mange trekker Jaguar E-type frem som verdens peneste bil, men er det egentlig riktig? Foto: Jaguar

Hvilken bil er aller penest?

I denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, skal det handle om de peneste bilene av dem alle. Men hvilke er det egentlig?

Det finnes pene biler, og det finnes virkelig pene biler. Men hvilke skal få plass i en topp tre eller fem-kåring? Hvorfor er alle så opptatt av at Jaguar E-Type er en vakker bil, og hvor pene er egentlig nye Tesla-er? 

I denne episoden av Mil etter mil – en podcast om bil, diskuteres det hva som skal til for at en bil er pen, og hvilke biler som faktisk bør få være med på listen. Det er høyst subjektivt, som gjør det enda morsomere. 

  

Husk at du kan delta i diskusjonen på Finansavisen Motors Facebook-gruppe . Du kan lytte til podcasten på iTunes og Spotify hvor du kan abonnere så du får hver episode direkte inn, når det dukker opp en ny episode.

Motor
Nyheter