NY SESONG: Sesong 29 av Top Gear er kommet og programlederne Paddy McGuinness, Andrew Flintoff og Chris Harris tester superbiler fra Ferrari, men også elbiler fra Tesla og Porsche. Den nye serien går onsdager klokken 22.30 på BBC Brit. BBC Brit

Top Gear-programleder om Tesla: – Jeg er fullstendig forelsket

Det britiske bilprogrammet Top Gear er i gang med en ny sesong. Denne gangen handler det også om elektriske biler, med både Tesla og Porsche.

Den 29. sesongen av Top Gear er i gang, og nå har programmlederne Paddy McGuinness,  Andrew Flintoff og Chris Harris testet heftige sportsbiler, men trioen har også kjørt mer norgesaktuelle biler som ladbare hybrider, Tesla og Porsche Taycan.

Tanker om elbiler

I denne episoden av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, intervjues Paddy McGuinness, Andrew Flintoff og Chris Harris om sesongen. Her deler de sine inntrykk og tanker rundt elektriske biler og hva som er fremtiden.

– Jeg elsker Tesla Model 3. Som med andre elektriske biler er det fremtiden og jeg er forelsekt i den bilen, utbryter Paddy McGuinness. 

Men de profilerte programmlederne har klare meninger om hva som kommer til å skje med Tesla når konkurrentene begynner å ta innpå. Hør denne episoden av Finansavisen Motor-podcasten Mil etter mil – en podcast om bil, og finn ut hva Top Gear-gutta tenker blant annet om Tesla og konkurransen som kommer. Den 29. sesongen av Top Gear kan sees på TV-kanalen BBC Brit onsdager klokken 22.30.

  

Husk at du kan delta i diskusjonen på Finansavisen Motors Facebook-gruppe . Du kan lytte til podcasten på iTunes og Spotify, hvor du kan abonnere så du får hver episode direkte inn når det dukker opp en ny episode.

Motor
Nyheter