Årets bilnyheter under lupen: – Det er en den artigste bilen jeg har testet på flere år

I den nyeste episoden av Finansavisens Mil etter Mil - en podcast om bil, er det biltestene til Finansavisen Motor i 2020 som er tema.

TEST: Biltestene til Finansavisen Motor gjennom 2020 er tema i ukens Mil etter Mil-podcast. Foto: Sindre Nikolai Aker
Nyheter

Finansavisen Motor har testet mange biler i annerledesåret 2020. Til tross for lite reisevirksomhet har det ikke manglet på motoriserte godbiter som har blitt grundig testet på norsk jord. 

2020 vil gå inn i historiebøkene med negativt fortegn, men ikke på nybilfronten. Der vil det mest sannsynlig bli husket som året da elbilene virkelig grep fatt i det norske bilmarkedet. Det har dermed blitt mange tester av elektriske biler i alle slags former, som SUV-suksessen Audi e-tron, nykommeren Ford Mach-E og mer utradisjonelle XPeng P7 og Citroën ë-C4. 

Hør ukas episode av Mil etter mil - en podcast om bil her:

Men sjåfører som er fan av en buldrende V8er og fire enderør i hekken trenger ikke å frykte. Det har også kommet nye heftige bensin- og dieseldrikkende modeller på markedet og Finansavisen Motor har testet flere av de. Listen er lang og inneholder blant annet nye Porsche 911 Turbo S, Range Rover Velar med kompressormatet V8, BMW M8 og Maserati Levante Trofeo. 

Men hvilken bil var best, hvilke skuffet og hvordan har test-året 2020 vært? Det diskuteres i den nyeste episoden av Finansavisens Mil etter Mil - en podcast om bil.

FAVORITT: Toyota Supra trekkes frem som en favoritt i 2020. Foto: Håkon Sæbø

– Hvilken bil ga deg den sterkeste «må-ha-følelsen» i året som gikk?, spør bilekspert og podcastprogramleder Marius Mørch Larsen.

– Det er vanskelig, men Toyota Supra seiler faktisk opp til å være en glimrende kandidat, svarer medprogramleder og Finansavisen Motor-journalist Håkon Sæbø.

TIKKER AV MANGE BOKSER: BMW M340i xDrive Touring. Foto: Håkon Sæbø

Sæbø trekker i tillegg frem en annen favoritt i nye BMW M340i Touring, som krysset av i mange bokser. 

– Det er en av de artigste bilene jeg har testet de siste årene, følger Mørch Larsen opp med. 

I tillegg diskuterer Mil etter Mil-gutta ladbare Toyota Rav 4, Land Rover Defender, Skoda Superb Hybrid og mange, mange flere. 

Hør forrige ukes episode - disse elbilene gleder vi oss til:

motor
finansavisen motor
Motor
Nyheter