STREKKER SEG: Nesten ferdigstilte 130 William er 244 meter høy. Den dyreste penthouse-leiligheten fra Aston Martin koster 11,5 millioner dollar, den «billigste» leiligheten koster 3.985.000 dollar.  Foto: Aston Martin

Kjøper du leilighet her, får du «gratis» luksusbil på kjøpet

Skaffer du deg en av Aston Martins nye luksusleiligheter i New York, får du en «gratis» SUV med på kjøpet.

I samarbeid med den britisk-ghanesiske arkitekten Sir David Adjaye, tilbyr nå Aston Martin fem luksusleiligheter i New York City, nærmere bestemt i 130 William Street. Leilighetene ligger i 59. og 60. etasje av den 244 meter høye boligblokken, som i alt består av 66 etasjer. Med på kjøpet følger spesialutgaven 130 William Adjaye Special Edition Aston Martin DBX.

HIGH LIFE: Sjelden vakker og lun balkong i New York. Utsikten er upåklagelig. Foto: Aston Martin

Egne møbler

Modellnavnets lengde reflekterer muligens boligprosjektets høyde. Leilighetene har spisestuer og dagligstuer, sofaer, bord, stoler, senger, tekstiler og detaljer designet av Aston Martins designdirektør Marek Reichman og Sir Davis Adjaye. Det er moderne, rene linjer.

Møblene fra Aston Martin Home Collection produseres av italienske Formitalia, som også lager en egen møbelkolleksjon for Lamborghini og deres kunder. Alternativt kan ett av rommene gjøres om til et kontor med møblement fra Eames, Swoon og Space Copenhagen.

SPESIAL: 130 William DBX er forbeholdt kjøperne av luksusleilighetene. Foto: Aston Martin

Baderommene har italiensk marmor, doble vaskeservanter og en gedigen dusj. Hvor store leilighetene er røpes ikke, men på 20.000 kvadratfot, altså 1.858 kvadratmeter, er det plass til fasiliteter som treningssenter, svømmebasseng, badstuer, basketballbane og en IMAX-kino.

Det er to penthouse-leiligheter til 11,5 og 10,5 millioner dollar. De øvrige tre leilighetene har en prisantydning på 3.985.000 dollar, 5.985.000 dollar og 10 millioner dollar. Andre boligprosjekter inkluderer villaen Sylvan Rock, i samarbeid med S3 Architecture i Hudson Valley, samt G&G-høyblokken Aston Martin Residences i Miami, som også har 66 etasjer.

Marmor i bilen

Bilenes interiør speiler luksusen i høyden. Trefinér av valnøttre er ispedd elementer av bronse, sort anodisert aluminium og stein, mer presist grå Pietra D’Avola marmor. De håndsydde skinnsetene er farget flaskegrønne Parliament Green. Andre farger er tilgjengelige fra skreddersømavdelingen Q by Aston Martin.

INNGÅR: Darren Turners Curv racing-simulator er inkludert. Foto: Aston Martin
Motor
Nyheter