Postnord tilbakekaller alle permitterte

Postnord Norge tilbakekaller 430 permitterte fra 4. mai. Sterk vekst i netthandel og større aktivitet i butikker fører til mer vareleveranser.

STOR AKTIVITET: For PostNord. Foto: PostNord
Nyheter

– Norge er i ferd med å åpne opp igjen, det er det ingen tvil om. Vi endrer våre fremtidsutsikter og tilbakekaller alle permitterte. Vi har nå større omsetning enn samme periode i 2019, sier administrerende direktør Robin Olsen i en pressemelding.

I ukene etter at myndighetene innførte restriksjoner merket bedriften en kraftig nedgang i varevolumet umiddelbart. Men tirsdag opplyser Postnord at sterk vekst i netthandel og større aktivitet i fysiske butikker gjør at vareleveransene nå er større enn før coronapandemien.

Olsen sier veksten i vareleveranser fra netthandel har vært mer enn 20 prosent de to siste ukene.

(©NTB)