Skatteetaten åpner flere skattekontorer

Etter å ha vært coronastengt vil nær alle skattekontorer der man kan få gjennomført ID-kontroll, fra og med tirsdag være åpne for publikum som har bestilt time.

Publisert 2. juni 2020 kl. 11.37
Oppdatert 2. juni 2020 klokken 11.38
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 160 ord
SKATTEETATEN: Åpner flere kontorer. Foto: NTB Scanpix

Foreløpig vil det bare være mulig å bestille time for utenlandske statsborgere som skal søke om skattekort for første gang, for norske og utenlandske statsborgere som skal melde innflytting til Norge, eller de som må møte personlig for å bekrefte farskap, opplyser Skatteetaten.

– Vi åpnet først opp 18 kontorer. Dette har gått bra, og jeg er glad for at nesten alle kontorer som tilbyr tjenester som krever fysisk oppmøte, nå er åpne for publikum, sier divisjonsdirektør for brukerdialog Marta Johanne Gjengedal i Skatteetaten.

Ved disse skattekontorene kan man nå bestille time for fysisk oppmøte: Alta, Bergen, Bodø, Egersund, Førde, Gjøvik, Grimstad, Grålum, Hamar, Hammerfest, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Leikanger, Leira i Valdres, Leknes, Lillestrøm, Lyngdal, Molde, Namsos, Narvik, Nordfjordeid, Norheimsund, Oslo, Otta, Rana (Mo i Rana), Sandnessjøen, Sandvika, Skien, Sortland, Stavanger, Steinkjer, Svalbard, Tromsø, Trondheim, Tynset, Tønsberg, Ulstein, Vadsø, Ålesund.

Servicesenteret for utenlandske arbeidstakere (SUA) i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Kirkenes er også åpne. Skattekontoret i Drammen åpner 8. juni.

(©NTB)