Helsedirektøren: – Jeg er bekymret

Helsedirektør Bjørn Guldvog ser med bekymring på det økende tallet på koronasmittede her i landet. Han mener dette blir krevende i tiden som kommer.

Statsråder og helsetopper på den daglige pressekonferansen med oppdatering om koronavirus-situasjonen. Helsedirektør Bjørn Guldvog tv, Justis og beredsskaposminister Monica Mæland, helse- og omsorgsminister Bent Høie og Line Vold i Folkehelseinstituttet. Foto: Terje Pedersen
Nyheter

Helsedirektøren viste under en pressekonferanse fredag til at både tallet på smittede øker og at flere må i karantene.

– Jeg er bekymret for det. Vi har ventet at vi kan få utbrudd, men vi samtidig må erkjenne at vi står i et balansepunkt. Den friheten vi har hatt i sommer, er ikke lettkjøpt. Det er ikke slik at vi kan unngå å følge smitterådene, unngå å være hjemme når vi er syke, ikke vaske hendene og ikke holde sosial distanse i tiden fremover, sier han.

(©NTB)