Han hadde et gründerforsøk før han startet OneCall hjemme på kjøkkenet i Asker med sin datter på kundeservice. De første kundene hadde bestilt feil. Men så tok det av og OneCall ble landets tredje største operatør etter Telenor og Telia. Redigering: Lotta Kirsebom
Foto: Hilde Oreld

OneCall-gründeren utfordrer mobilmarkedet igjen

Øistein Eriksen (68) bygger opp et nytt mobilselskap med rimelige leietelefoner med garantert batterilevetid og slettet innhold.

Han hadde et gründerforsøk før han startet OneCall hjemme på kjøkkenet i Asker. Datteren fikk jobben som kundeservice. De første «kundene» var feilbestillinger. Men så tok det av og OneCall ble landets tredje største operatør etter Telia og Telenor.

I denne episoden av Veien hit forteller Eriksen hvordan han klarte å skape en stor merkevare i et gigantisk marked. Etter 15 år i OneCall ga han seg. Men han skulle ikke bli pensjonist, og i hvert fall aldri starte et nytt mobilselskap. Tre år senere har han gjort nettopp det...

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.

Nyheter