<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bank of America: Fire EV-aksjer å satse på

Bank of America anbefaler fire selskaper som produserer elektriske kjøretøy.

    Publisert 6. jan. 2022 kl. 20.47
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 142 ord
    VIL OVERPRESTERE: Bank of America anbefaler Rivian som en av flere EV-selskaper som kommer til å overprestere i 2022.  Foto: Bloomberg

    Flere børsnoterte selskaper som produserer elektriske kjøretøy, Electric Vehicle (EV) på engelsk, har den siste tiden falt brutalt i markedsverdi. Blant annet har Rivian-aksjen, selskapet som gikk på børs i høst til en verdsettelse på litt under 665 milliarder kroner, falt over 27 prosent den siste uken. 

    Likevel har Bank of America fortsatt troen på flere av selskapene i denne sektoren. 

    Banken sa at investorer bør forvente at disse aksjene vil være volatile i løpet av de neste 3 til 6 månedene ettersom produksjon og salg vil også være fluktuerende. Det kommer av at sektoren har blitt kraftig hemmet av logistikkproblemer i forsyningskjeden som vil fortsette inn i 2022. 

    Likevel kan banken meddele at elektrifisieringsrevolusjonen har startet for fullt og viser til fire børsnoterte EV-selskaper den tror vil overprestere i 2022. Selskapene som banken viser til er:

    • Rivian (RIVN)
    • Lucid Group Inc (LCD)
    • Borgwarner Inc (BWA)
    • Carmax Inc (KMX)