Medlemsrekord for NHO som følge av coronakrisen

Etter at coronakrisen slo inn, har både LO og NHO opplevd en kraftig medlemsvekst. Sistnevnte har aldri før hatt så mange medlemmer som nå.

NÆRINGSLIVETS HUS: NHO-bygget i Middelthuns gate.   Foto: Are Haram
Arbeidsliv

I mars alene meldte 350 nye bedrifter seg inn i arbeidsgiverorganisasjonen NHO, skriver E24.

Det er en økning på hele 70 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Nå har NHO over 28.000 medlemsbedrifter med til sammen 579.000 årsverk. Om lag 80 prosent av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter.

Også LO opplevde en økning i nye medlemmer etter at koronapandemien rammet Norge. I årets første kvartal hadde arbeidstakerorganisasjonen nærmere 960.000 medlemmer. Det er 56.000 medlemmer flere enn i fjor og en økning på 6,2 prosent.

NHO
LO
coronaviruset
coronakrisen