– Dette er kjempetragisk

ISS har varslet Nav om oppsigelser.

VARSEL: ISS varsler oppsigelser av 1.000 medarbeidere. Foto: Gorm Kallestad / NTB
Arbeidsliv

ISS har varslet Nav om 1.000 oppsigelser, men understreker at prosessen ikke er ferdig. En tillitsvalgt blant renholderne vil heller ha permitteringer, skriver E24, som har fått innsyn i varselet til Nav.

– Prosessen er ikke ferdigstilt og vi er enda ikke helt sikre på det nøyaktige antallet vi må nedbemanne, men vi kan bekrefte at antallet dessverre vil være betydelig, skriver kommunikasjonsdirektør Ronny Pettersen i en epost til nettstedet.

– Dette er kjempetragisk, sier forbundssekretær Trine Wiig Hagen i Norsk Arbeidsmandsforbund, som organiserer rundt 2.000 renholdsarbeidere i ISS.

Hun er skeptisk til at selskapet sier opp ansatte framfor å forlenge permitteringene. (©NTB)

iss
Nyheter
Næringsliv
Arbeidsliv