Fant ny finanssjef i Storbritannia

Ian Smith hentes fra Virgin Money UK.

Publisert 30. jan. 2020 kl. 13.05
Oppdatert 30. jan. 2020 klokken 13.06
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord
NY DIREKTØR: Nordea har kunngjort ny finansdirektør. Foto: NTB Scanpix

Nordea har utnevnt Ian Smith (53) til ny konserndirektør for finans, opplyses det i en melding.

Han hentes fra tilsvarende stilling i britiske Virgin Money UK.

Nåværende finansdirektør Christopher Rees har besluttet å flytte til Storbritannia og forlater i den forbindelse Nordea og bankens konsernledelse. Nøyaktig tidspunkt for når Rees slutter og Smith tiltrer, kunngjøres senere.

Smith har tidligere hatt lederstillinger som bankrevisor og senere leder i Financial Services M&A i Deloitte. Han har også vært finansdirektør i Lloyds Banking Group og Halifax Bank of Scotland, opplyses det.