<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Klara-Lise Aasen ny finansdirektør i Bank Norwegian

Klara-Lise Aasen går fra DNB til Bank Norwegian med tiltredelse senest 1. oktober. 

    Publisert 7. juli 2020 kl. 08.35
    Oppdatert 7. juli 2020 klokken 15.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 188 ord
    Klara-Lise Aasen, ny finansdirektør i Bank Norwegian Foto: Bank Norwegian

    Bank Norwegian har ansatt Klara-Lise Aasen som ny finansdirektør med tiltredelse senest 1. oktober 2020. 

    Det opplyser selskapet i en børsmelding tirsdag. 

    Aasen kommer fra stillingen som divisjonsdirektør finansiell styring i DNB Bank. Hun har omfattende erfaring fra banksektoren med lederroller i DNB og Nordea, og er utdannet ved Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen BI.

     Jeg er veldig glad for at Aasen har sagt ja til å bli en del av ledelsen i Bank Norwegian. Hennes lange ledererfaring, dype og brede kompetanse og erfaring fra banksektoren, både nasjonalt og internasjonalt vil være uvurderlig i bankens strategiske og taktiske arbeid i tiden som ligger foran oss, sier Tine Wollebekk, administrerende direktør i Bank Norwegian.

     Bank Norwegian skal befeste posisjonen som en ledende aktør gjennom sin digitale plattform og kundeorientering. Aasen vil styrke dette arbeidet betydelig, og bidra til banken sin videre vekst og ekspansjon, fortsetter Wollebekk.

    Nåværende finansdirektør Pål Svenkerud har etter eget ønske fratrådt stillingen som finansdirektør og går over til en ny rolle i banken i en sentral og strategisk rådgiverstilling, heter det i meldingen.