<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nordea øker innskuddsrenten

– Mange vurderer og ønsker alternativer til aksjemarkedet når børsene svinger mye, sier leder for personmarkedet i Nordea Norge, Randi Marjamaa.

    Publisert 15. juni 2022 kl. 11.04
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 134 ord
    SKRUR OPP: Nordea, her ved leder for privatmarked i Nordea Norge, Randi Marjamaa. Foto: Nordea

    Nordea øker renten på innskudd. Bakgrunnen for rentehevningen er utviklingen i pengemarkedsrentene og konkurransesituasjonen, fremgår det av en melding fra Nordea Norge onsdag.

    Rentesatsen på Sparekonto Ekstra økes med 0,25 prosentpoeng. Beste rentesats vil være 1,50 prosent.

    – Tilbakemeldingen fra kundene er at mange vurderer og ønsker alternativer til aksjemarkedet når børsene svinger mye. Vi gjør fortløpende vurderinger av prisene, og ønsker å tilby kundene våre enda mer attraktive risikofrie alternativer, sier leder for personmarkedet i Nordea Norge, Randi Marjamaa.

    Også for fastrenteinnskudd økes satsene. For binding i ett år økes satsen med 0,6 prosentpoeng til 2,0 prosent. Alle som har valgt å binde innskudd i løpet av juni, vil få den nye rentesatsen. Nye rentesatser på flytende rente vil gjelde fra 15. august 2022, opplyses det.

    (TDN Direkt)