<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Econa inngår bankavtale med Nordea

Storbanken skal tilby Econas 28.000 medlemmer en ferdigforhandlet avtale.

Publisert 29. sep. 2022
Oppdatert 29. sep. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 215 ord
SAMARBEID: Leder av privatmarkedet i Nordea, Randi Marjamaa og Econa-sjef Nina Riibe. Nordea

Econa og Nordea har inngått et samarbeid, hvor eksisterende og nye medlemmer av Econa får et «gunstig banktilbud med markedsledende betingelser», ifølge en melding.

Avtalen trer i kraft 1. januar 2023 og strekker seg i første omgang over fire år.

– Vi er stolte over at Econa har valgt Nordea som sin samarbeidspartner. Vi ser frem til å ønske medlemmene velkommen 1. januar, og kan love at vi skal levere gode kundeopplevelser, sier Randi Marjamaa, leder av privatmarkedet i Nordea Norge.

Econa er en interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for økonomer, siviløkonomer og studenter innen økonomisk-administrative fag. 

– Nordea har god erfaring med tilsvarende avtaler og vet hva som er viktig for kundene og medlemsorganisasjonene. Vi har gode samarbeid med NITO, NAL, YS og Unio i dag. At Econa har valgt oss som sin bank for sine nær 30.000 økonomer er en tillitserklæring, sier Marjamaa.

Adm. direktør i Econa, Nina Riibe, er fornøyd med avtalen, men har høye forventninger til sin nye bankpartner.

– Våre medlemmer har høye krav og forventninger til en bankpartner og vet godt at de er attraktive kunder. Derfor er vi glade for å kunne samarbeide med en offensiv og fremoverlent bank som er gode på produktutvikling, kundetilfredshet og bærekraft, sier Riibe.