Tesla-prisene settes ned i Norge

SJEF: Elon Musk, konsernsjef og grunnlegger av Tesla. Foto: NTB Scanpix
Bil

Nylig kuttet Tesla prisene på flere biler i Nord-Amerika for å øke etterspørselen. Coronakrisen har rammet bilbransjen hardt, og salget av biler har stupt. 

TV 2 skriver at Tesla kutter prisene på biler også i Norge. Prisene på modellene S og X skal ned med rundt 50.000 kroner. En Tesla Model S koster da 749.900 kroner, mens en Tesla Model X prises til 845.900 kroner.

TV 2 melder at prisen på Tesla Model 3 blir uendret fra 385.000 kroner.

– Vi ønsker å gjøre familiebilene Model S og X tilgjengelig for flere. Vi vurderer prisene opp mot blant annet utstyrsnivå og det å treffe markedet riktig til enhver tid, sier Even Sandvold Roland, Senior Communications Manager hos den norske importøren, til TV 2.