Nikola har åpnet for forhåndsbestillinger av vanvittig pick-up

Nå kan du sikre deg en plass i køen for et pick-up-beist med 906 hestekrefter. 

BEIST: Nikola Badger.  Foto: Nikola
Bil

Nikola Corporation har hatt en hinsides børstur så langt i år og aksjen er opp vanvittige 554,75 prosent. Produsenten av kjøretøy, som drives av strøm og hydrogen, åpnet mandag opp for bestillinger for pick-upen Badger, melder selskapet i en pressemelding

Det høyreiste motorbeistet kommer både med ren elektrisk drivlinje og i en hydrogenversjon. I den elektriske modellen yter pick-upen brutale 906 hestekrefter og gjør sprinten 0-100 på kun 2,9 sekunder. 

Alle som legger inn forhåndsbestillinger før 15. november i år er med i trekningen av en gratis Badger, og vil bli invitert når bilen debuterer på Nikola World-arrangementet fra 3-5 desember i Phoenix, Arizona i USA. 

Teknologi-grevling

– Teknologien på «grevlingen» er veldig fremtidsrettet og den har et av de mest avanserte drivlinje- og infotainmentsystemene på markedet. Funksjonene inkluderer nettbaserte oppdateringer, uavhengig dreiemomentkontroll av hvert hjul, 906 hestekrefter, 980 Nm., skjult kjøleskap, opptil 600 km rekkevidde og vanntette skjermer, sier grunnlegger og konsernsjef Trevor Milton. 

– I tillegg tilbys den både med hydrogen drivlinje og ulike elektriske alternativer, fortsetter Milton. 

Det opplyses ikke i meldingen om hvilke land pick-upen vil selges i. 

nikola motor company
Nyheter
Børs
Bil