<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker spår aksjen til himmels – ligger an til rally

Tesla-aksjen gjør et hopp i førhandelen.

    Publisert 2. juli 2020 kl. 14.04
    Oppdatert 2. juli 2020 klokken 14.09
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 158 ord
    HØYE FORVENTNINGER: Analytikere forventer solide salgstall fra Tesla. Foto: Bloomberg

    Analytiker i Webush, Dan Ives, oppjusterte kursmålet på Tesla-aksjen til 2.000 dollar, fra tidligere 1.250 dollar, ifølge Marketwatch.

    Selv om analytikeren ikke spesifiserer hvilken anbefaling han har på aksjen, er det lite som tilsier at han har noe annet enn en kjøpsanbefaling.

    «Vi tror etterspørselen etter Model 3 i Kina vil være høyere enn forventningene når vi går inn i sommermånedene. Myndighetene letter på restriksjonene i USA og Europa, og potensielle utviklinger i batterier i horisonten, er nok til at Tesla har rom til å klatre videre», forklarer Ives ifølge Marketwatch.

    Analytikere forventer at Tesla legger frem salgstall neste uke, som viser at selskapet solgte 72.000 biler, hvorav 61.000 er av Model 3.

    Hittil i år har aksjen hoppet 167,6 prosent, mens den er opp 9,5 prosent til 1.224,0 dollar i førhandelen. Det vil si at analytikeren ser en ytterligere oppside på over 63 prosent.

    Tesla-aksjen steg til ny all-time high onsdag, men ligger allerede torsdag an til å knuse den ferske rekorden.