+ mer
NYTT RÅSKINN: 2021 BMW M4. Foto: BMW

BMW bekrefter entusiastenes våte drøm

BMW bekrefter at nye M4 vil komme med manuell girkasse.

Den tyske bilprodusenten BMW dro lanseringsteppet av M4 tilbake i 2016 og modellen har delt plattform med legendariske M3. Forskjellen mellom de to modellene er at M4 til nå har blitt tilbudt med to dører og modellen har et litt lengre karosseri for bedre beinplass til baksetepassasjerene. 

RECINGBANEN: 2021 BMW M4 har vært ute å luftet seg på racingbanen. Foto: BMW

Nylig lanserte BMW en helt ny versjon av 4-serien der den foreløpige toppmodellen er en M-light utgave som heter M440i xDrive Coupé. Velger du denne modellen får du en sekssylindret motor i rekke med 374 hestekrefter, som skyver deg fra 0 til 100 på 4,5 sekunder. 

Men modellrekkene til BMW er sjeldent fullverdige før de toppes med en fullblods M-utgave, og BMW har akkurat bekreftet detaljer rundt helt nye M4, som debuterer i slutten av september. 

DETALJER: M-utgavene til BMW har et M-emblem i grillen. Foto: BMW

Entusiastene vil mest sannsynlig juble når BMW nå bekrefter at M4 vil komme som standard med en sekstrinns manuell girkasse, da med 473 hestekrefter under panseret fra selskapets kjente rekkesekser. I tillegg vil det lanseres en Competition-utgave med 503 hestekrefter i kombinasjon med en åttetrinns automatisk girkasse. 

På et senere tidspunkt vil det også lanseres en cabriolet-variant og en Gran Coupé. Motoriseringen til nye M4 ble først lansert i X3 M og X4 M, og den vil også komme i nye M3, som lanseres samtidig som M4. 

PROFIL: 2021 BMW M4. Foto: BMW
BAKSTUSS: Med fire rør i hekken er det sjeldent noe tull fra BMW. Foto: BMW

Nyheter
Børs
Bil