+ mer
NYTT MONSTER: Hennessey Mammoth. Foto: Hennessey

Med denne blir du garantert sjefen i gata

Men du må være rask hvis du skal legge inn en ordre på sekshjulingen.

Det aller, aller meste av kjøretøyer som ruller rundt på veien blekner mot Hennesseys nyeste kreasjon, som har fått det passende navnet: Mammoth. Her snakker vi om et beist med trekk på hele seks hjul, og modellen er den kraftigste pickupen det amerikanske tuningselskapet har produsert noen gang. 

Mammoth har byttet ut den «puslete» Hellcat 702 hesters V8eren med en enorm egenprodusert 7-liters V8er, som Hennessey helt passende kaller Hellephant. Det medfører at du kan plante 1.200 hestekrefter i bakken gjennom de seks gigantiske offroad-hjulene. 

Modellen blir uten tvil eksklusiv og det skal kun produseres tre utgaver av Mammoth. Prisen på bilen er i likhet med alt det andre, stor, og den koster 500.000 dollar, før eventuelle skatter og avgifter. 

– En Mammoth på seks hjul med 1.200 hester er bare en helt sinnssyk idé, og det er derfor vi gjør dette, uttaler grunnlegger og adm. direktør John Hennessey i en pressemelding. 

Hvis du vil sikre deg en utgave av «Mammuten» må du være rask. På Hennesseys nettsider virker det som det fortsatt er tilgjengelige biler og fristen går ut klokken 18.00 norsk tid fredag (hvis de frakter den helt til Norge for deg). 

Nyheter
Børs
Bil