Fortsatt ingen avtale mellom GM og Nikola

Nikola og General Motors forventet å være ferdige med forhandlingene innen børsslutt onsdag.

FORHANDLER OVER FRISTEN: Nikola og GM. Her Mary T. Barra, konsernsjef for General Motors. Foto: Bloomberg
Bil

Nikola og General Motors vil ikke ha kommet frem til noen avtale før stenging onsdag. Det sier to kilder som kjenner til forhandlingene til CNBC.  

Da selskapene sendte ut en felles pressemelding 8. september skrev de at de forventet at avtalen skulle være i avsluttet innen 30. september. Avtalen ble da verdsatt til 2 milliarder dollar og Nikola-aksjen gikk opp med 33 prosent på kort tid. 

Det er tre uker siden GM annonserte avtalen med Nikola, hvor de skulle få 11 prosent eierandel i selskapet og skulle nominere en direktør til styret i Nikola, i bytte for å tilby en plattform til lastebilen Nikola Badger. Siden da har Nikola blitt beskyldt for bedrageri, sjefen Trevor Milton har sluttet etter flere seksuelle overgrepsbeskyldinger og ennå er altså ikke avtalen i havn. 

Det er likevel forventet at selskapenes direktører vil forlenge samtalene. 

general motors
GM
Nikola
Nyheter
Børs
Bil