<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Nå får Skiforeningen splitter nye biler

Skiforeningens får ny hovedsamarbeidspartner.

Publisert 22. sep. 2021 kl. 09.04
Oppdatert 22. sep. 2021 klokken 16.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 202 ord
SAMARBEIDER: Espen Jonhaugen (fra venstre), assisterende generalsekretær i Skiforeningen, Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen, Joachim Wahlstrøm, markedssjef i Møller Bil, Malin Corneliussen, markedsdirektør i Møller Bil og Roger Hansen, daglig leder Møller Bil Asker & Bærum. Foto: Møller Bil

– Skiforeningen og Møller Bil har et felles mål om å bidra til en aktiv befolkning. Enten det er å komme seg til marka på en enkel og mer klimavennlig måte, eller om det er tilrettelegging for opplevelsene i marka, sier Erik Eide, generalsekretær i Skiforeningen.

Bilforhandlerkjeden Møller Bil blir ny hovedsamarbeidspartner, og skal nå levere utslippsfrie biler til Skiforeningen, ifølge en melding.

Fra fosilt til elektrisk

Skiftet fra fossile til elektriske biler vil være en viktig bidragsyter til Skiforeningens arbeid i marka.

I tillegg til å utstyre Skiforeningen med utslippsfrie biler, vil bilkjeden tilby kampanjer for Skiforeningens 73.000 meldemmer.

– Gjennom samarbeidet med Skiforeningen bidrar vi med støtte til arbeidet for gode markaopplevelser nær der folk bor. Det er en sentral del av Møller Bils satsing på bærekraft, både med tanke på klima og folkehelse, sier Joachim Wahlstrøm, markedssjef i Møller Bil.

Får ansatte i aktivitet

Et viktig element i avtalen er også intensjonen om å få Møller Bil-ansatte i aktivitet gjennom treningsopplegg og konkurranser sommer som vinter.

– I tillegg vil vi disponere et betydelig antall billetter til Barnas Holmenkolldag, Holmenkollmarsjen og Kollentrappa til glede for våre ansatte og deres familier, forteller Wahlstrøm.