17 aksjefavoritter

De tre aksjeekspertene hiver ut 4 aksjer og satser på 4 nye. Dette er de 17 aksjene de satser på denne uken.

Børs

Aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities har tatt ledelsen i den uhøytidlige aksjefighten med sjefstrateg Peter Hermanrud i First og aksjesjef Sveinung Hartvedt i DnB NOR Markets.Ukesporteføljen til Nyborg i DN har så langt i år steget med 8,8 prosent, men Hermanruds og Hartvedts porteføljer har steget henholdsvis 7,3 og 5,5 prosent.Denne uken hiver de tre ut Prosafe, Telenor, PGS og Norske Skog. Inn i varmen kommer Odfjell, Orkla, Fast og Tandberg.Samlet satser de tre dermed på følgende 17 aksjer:

 • PSI Group
 • Statoil
 • Siem Offshore
 • Stolt Nielsen
 • PGS
 • Odfjell
 • Eltek
 • P4
 • RCCL
 • Aker Yards
 • Smedvig
 • Orkla
 • Fjord
 • TGS Nopec
 • Aker
 • Fast
 • Tandberg