17 anbefalte aksjer

De tre aksjeekspertene åpner 2005 med å hive ut 3 aksjer og ta inn 6 nye i sine ukesporteføljer. Dette er de 17 anbefalte aksjene.

Børs

Aksjesjef Sveinung Hartvedt, DnB NOR Markets, sjefstrateg Peter Hermanrud i First Securities og aksjestrateg Terje Nyborg i Terra Securities åpner det nye året med å gjøre omfattende endringer i sine anbefalte ukesporteføljer i DN.Hartvedt, som ble fjorårets suverene vinner i den uhøytidlige aksjekampen til de tre aksjeekspertene, beholder sine 5 aksjer og supplerer med Aker og Stolt Offshore. Porteføljen hans har så langt i år steget med 1,4 prosent og Hartvedt beholder dermed ledertrøyen.Hermanrud hiver ut NextGentel og tar inn Telenor. Porteføljen hans steg med 0,9 prosent på årets første handelsdag på Oslo Børs.Nyborg gjør store endringer. Han hiver ut Ementor, Smedvig og Orkla og tar inn Prosafe, Stolt Nielsen og Telenor. Porteføljen hans består dermed av 6 aksjer, som steg 0,4 prosent den første dagen i 2005.De tre står da tilsammen med følgende anbefalte aksjer for kommende uke:

 • EltekEltek
 • SinvestSinvest
 • P4P4
 • RCLRCL
 • Aker YardsAker Yards
 • TelenorTelenor
 • Norske SkogNorske Skog
 • OrklaOrkla
 • FjordFjord
 • TGS NopecTGS Nopec
 • AkerAker
 • Stolt OffshoreStolt Offshore
 • PSI GroupPSI Group
 • StatoilStatoil
 • Siem OffshoreSiem Offshore
 • ProsafeProsafe
 • Stolt NielsenStolt Nielsen

Nyheter
Børs