5 gode kjøpskandidater

Handelsbanken anbefaler kjøp av fem aksjer. Her er listen.

Børs

Handelsbanken går ifølge Finansavisen mot strømmen og stiller seg positiv til oljeaksjer. Meglerhuset har plukket ut Statoil som sin favoritt, men har også fire andre gode kjøpskandidater i ermet:

  • YaraYara
  • SmedvigSmedvig
  • ProsafeProsafe
  • Fred. Olsen EnergyFred. Olsen Energy
I motsetning til flere som nå er negative til oljeaksjer, mener Handelsbanken at Statoil er en aksje man bør være positiv til.- Vi liker fortsatt oljeaksjer, og Statoil er vår favoritt. Statoil har falt for mye tilbake den siste tiden, og med den underliggende sterke balansen som er i oljemarkedet, mener vi aksjen er undervurdert på dagens nivåer, sier strateg Bruce Diesen ifølge avisen.Handelsbanken tror på en gjennomsnittlig oljepris på 37 dollar i 2005.

Nyheter
Næringsliv