All time high

Telenor-aksjen har aldri vært høyere, men kan stige ytterligere, tror meglerhus.

Børs

First Securities oppjusterer 12 måneders kursmål på Telenor-aksjen fra 61 til 64 kroner. Ifølge TDN Finans skjer det etter kursoppgang for Vimpelcom, samt kraftig kursoppgang i det ukrainske aksjemarkedet, noe som igjen øker verdsettingen av 56,5 prosents eide Kyivstar. First Securities oppjusterer 12 måneders kursmål på Telenor-aksjen fra 61 til 64 kroner. Ifølge TDN Finans skjer det etter kursoppgang for Vimpelcom, samt kraftig kursoppgang i det ukrainske aksjemarkedet, noe som igjen øker verdsettingen av 56,5 prosents eide Kyivstar. Telenor stiger 2,7 prosent til 56,50 kroner. Det er tangering av all time high.Foreløpig er det omsatt Telenor-aksjer for 95 millioner kroner.

Nyheter
Teknologi