Analysesjefens aksjetips

- Jeg vil ikke anbefale noen å hoppe inn med begge beina nå, sier analysesjef.

Børs

På mindre enn to år har verdien av aksjene som handles på Oslo børs steget med 140 prosent, men flere eksperter NRK har vært i kontakt med tror ikke veksten vil vare. På mindre enn to år har verdien av aksjene som handles på Oslo børs steget med 140 prosent, men flere eksperter NRK har vært i kontakt med tror ikke veksten vil vare. - Det kan være det er fornuftig å fortsette månedsvis med kjøp av aksjefond, men jeg vil ikke anbefale noen å hoppe inn med begge beina nå, sier analysesjef Morten Jensen i DnB Nor Markets.Frykten for høyere renter i USA enn tidligere antatt vil legge en demper på aksjemarkedet.- USA er den største sluttforbrukeren av varer og tjenester i verden, og dersom konjunkturen knekker der, så knekker eksporten i de fleste andre land. Dermed eksporteres konjunkturnedgangen til resten av verden med et fallende aksjemarked som resultat, sier Jensen til NRK.

Nyheter
Børs