Fondfinanssanalytiker Didrik Kjeldahl tar stilling til en rekke IT-selskaper i dagens utgave av Finansavisen. Kjeldahl understreker betydningen av å være selektiv når han vurderer hva som kan ventes av disse selskapene fremover.- VI er generelt litt avventende til markedet, men det varierer mye fra selskap til selskap.
VismaNormanSoftware InnovationEmentorEDB Business PartnerTelecomputing
tror jeg blir helt ok, og leverer alltid solide tall. er jeg mer skeptisk til. Selv om selskapet ikke har kommet med resultatvarsel, er det ikke dermed sagt at tallene blir gode, sier Kjeldahl ifølge avisen.Han stusser også over at -aksjen ikke har falt mer etter resultatvarselet. Kjeldahl mener fortsatt kursen er for høy.Analytikeren føyer forøvrig ytterligere to aksjer til listen over aksjer han er positiv til. Det er og .