Analytiker om IT-aksjer

Fondsfinansanalytiker Didrik Kjeldahl ramser opp fire selskaper du bør se nærmere på og to du bør styre unna.

Børs

Fondfinanssanalytiker Didrik Kjeldahl tar stilling til en rekke IT-selskaper i dagens utgave av Finansavisen. Kjeldahl understreker betydningen av å være selektiv når han vurderer hva som kan ventes av disse selskapene fremover.- VI er generelt litt avventende til markedet, men det varierer mye fra selskap til selskap. Visma tror jeg blir helt ok, og Norman leverer alltid solide tall. Software Innovation er jeg mer skeptisk til. Selv om selskapet ikke har kommet med resultatvarsel, er det ikke dermed sagt at tallene blir gode, sier Kjeldahl ifølge avisen.Han stusser også over at Ementor-aksjen ikke har falt mer etter resultatvarselet. Kjeldahl mener fortsatt kursen er for høy.Analytikeren føyer forøvrig ytterligere to aksjer til listen over aksjer han er positiv til. Det er EDB Business Partner og Telecomputing.