Analytiker skryter

Analytiker er godt fornøyd med at Fast har inngått en avtale med "den største fisken i havet".

Børs

I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research får Fast Search & Transfer nok en gang en kjøpsanbefaling. Analytikeren er godt fornøyd med gårsdagens avtale med America Online, som beskrives som "den største fisken i havet". I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research får Fast Search & Transfer nok en gang en kjøpsanbefaling. Analytikeren er godt fornøyd med gårsdagens avtale med America Online, som beskrives som "den største fisken i havet". - Vi mener gårsdagens avtale stadfester at Fast er den viktigste utfordreren til Google i det globale markedet når det gjelder datasøk. Fast besitter teknologi helt i verdenstoppen som gir unike søke- og skaleringsegeneskaper, skriver analytikeren. Kursmålet settes til 20 kroner.Analytikeren i Corporate Advice & Research har 73.000 aksjer i Fast

Nyheter
Teknologi