I siste nummer av Kapital blir Enskildas Aasulv Tveitereid kåret til landets beste analytiker i offshore-sektoren, foran Kjell Erik Eilertsen i Alfred Berg og Tormod Høiby i Pareto Securities. I siste nummer av Kapital blir Enskildas Aasulv Tveitereid kåret til landets beste analytiker i offshore-sektoren, foran Kjell Erik Eilertsen i Alfred Berg og Tormod Høiby i Pareto Securities. Tveitereid tror 2005 blir nok et bra år for offshore-sektoren.- Toppfavoritten vår er TGS Nopec, noe jeg har gjentatt til det kjedsommelige de siste årene. Selskapet kom tross alt med et positivt resultatvarsel, så det lover bra. Av andre aksjer er Sevan Marine verdt å holde følge med. Selskapet driver med FPSO og kan meget vel bli offshore-jokeren i 2005, sier analytikeren til tidsskriftet.PS: Enskilda var en av tilretteleggerne da Sevan gikk på børs.