I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research (CAR) kan vi lese at analytikeren fremdeles har stor tro på Fast Search & Transfer. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research (CAR) kan vi lese at analytikeren fremdeles har stor tro på Fast Search & Transfer. - Sammen med ni andre analytikere fra Oslo var CAR i London på to dagers analytikerkonferanse tirsdag og onsdag. Fokus var på produktutvikling og lange vekstdrivere. Det overordnede budskapet fra ledelsen er at FAST planlegger for fortsatt vekst minst tilvarende dagens veksttakt (40-45 prosent), skriver analytikeren.- Dette er veldig konkret og innebærer at selskapet vil ansatte 100 nye medarbeidere i 2005 (økning på 33 prosent), som gir ny kapasitet med en forsinkelse på 6-9 måneder. Konsensus forventer 30 prosent vekst i 2005 og videre avmatning i 2006. FAST-ledelsen gav relativt klare indikasjoner på at dette er konservativt, avslutter analytikeren.Analytikeren i Corporate Advice & Research har 80.000 aksjer i Fast.