Anbefaler fem aksjer

Analytiker ramser opp sine fem favorittaksjer i IT-sektoren.

Publisert 10. jan. 2005 kl. 13.01
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 117 ord
I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research trekker analytikeren frem flere teknologiaksjer som ventes å stige i tiden som kommer. I dagens morgenrapport fra Corporate Advice & Research trekker analytikeren frem flere teknologiaksjer som ventes å stige i tiden som kommer. - Vi har lenge etterlyst reprising av small cap teknologi og mye tyder på at det er i ferd med å skje. I den forbindelse har vi fokusert på solide vekstselskaper. Her er SuperOffice, Itera, PSI og IBAS kandidater som tidligere er beskrevet og som fortsatt har mye å gå på, skriver analytikeren.- En ny kandidat som vi har inkludert i denne rapporten er Software Innovation som vi tror er en spennende "turnaroundkandidat", avslutter analytikeren.